Fakir piyasa değerine sahip şirketlere yatırım yaparak tanınan Finlandiyalı Evli Group, İstanbul ziyareti hakkında ilginç detaylar paylaştı. Grup yöneticileri Burton Flynn ve Ivan Nechunaev, İstanbul’da yatırım yaptıkları üç şirketin CEO’larıyla yaptıkları görüşmeleri ve Borsa İstanbul ziyaretlerini anlattılar.

İstanbul: Yatırımın Kalbi

İstanbul’un finansal ve turistik potansiyeline vurgu yapan yöneticiler, son 12 ayda hisse senedi fiyatlarının iki katına çıktığına dikkat çektiler. Evli Group, Türkiye’deki şirketlerle yaptığı başarılı yatırımlarla adından söz ettiriyor.

Borsa İstanbul’un Yükselişi

Borsa İstanbul’un hızla büyüdüğünü belirten yöneticiler, geçen yıl dünyanın 7. büyük borsası haline geldiğini ve ülkedeki perakende aracılık hesaplarının sayısının hızla arttığını aktardılar. Türkiye’nin ekonomik potansiyeli yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Türk Kültürü ve İş Dünyası

Evli Group yöneticileri, Türk kültürünü ve iş dünyasını övgüler yağdırarak anlattılar. İstanbul’un doğal güzelliklerine vurgu yaparken, Türk halkının çalışkanlığı ve direncinden etkilenmeyi sevdiklerini belirttiler. Ayrıca Türk mutfağının lezzetlerini ve sıcak misafirperverliğini de övdüler.

Paylaş

Haber Hakkında Bir Yorum Yazın

Exit mobile version