HMD’nin Yeni Akıllı Telefon Serisi: Pulse, Pulse Plus ve Pulse Pro

HMD, Nokia’nın yanı sıra kendi markası altında da akıllı telefon üretimine başladı. Avrupa’nın önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan HMD, Pulse adını verdiği yeni akıllı telefon serisini tanıttı. Seride Pulse, Pulse Plus ve Pulse Pro olmak üzere üç farklı model bulunuyor.

Özellikler ve Farklılıklar

Pulse Pro, serinin en üst seviye modeli olarak 5.000mAh’lik bir pil ve Unisoc T606 işlemci ile geliyor. 8GB’a kadar RAM ve 128GB depolama kapasitesi sunan telefon, SD kart ile 256GB’a kadar genişletilebiliyor. Ön tarafta 6,65 inç HD Plus dokunmatik ekran ve 50MP selfie kamerası yer alıyor. Arka tarafta ise 50MP ve 2MP çözünürlüğünde çift kamera bulunuyor.

Pulse Plus, 50MP arka kamera ve 8MP selfie kamera ile dikkat çekiyor. Standart Pulse modelinde ise ana kamera çözünürlüğü 13MP seviyesine düşüyor. Her üç telefonun da tamir edilebilirliği yüksek olup, iFixit ile yapılan ortaklık sayesinde kolayca parça değişimi yapılabilir.

HMD’nin Amerika Birleşik Devletleri pazarı için planladığı HMD Vibe modeli ise 2 günlük pil ömrü, 4GB bellek ve çift kamera kurulumu ile dikkat çekecek. Farklı olarak Vibe modeli, Unisoc işlemci yerine Snapdragon yonga seti kullanacak.

Satış ve Dağıtım

Şu anda İngiltere’de satışa sunulan standart Pulse modeli 99,99 sterlin fiyatla tüketiciyle buluşuyor. Pulse Plus ve Pulse Pro modellerinin ise yakın zamanda Birleşik Krallık’ta satışa sunulması bekleniyor. Türkiye’de satışa çıkıp çıkmayacağı henüz netlik kazanmayan telefonlar, geniş kitlelere hitap etmeyi hedefliyor.

Paylaş

Haber Hakkında Bir Yorum Yazın

Exit mobile version