Geçtiğimiz yılın sonlarında Reno 11 modelleri ile karşımıza çıkan Oppo, artık Reno 12 serisini gözler önüne sürmeye hazırlanıyor. Sızıntılara nazaran çok yakında tanıtılacak olan Reno 12 ve Reno 12 Pro, bugün özellikleri ve dizaynları ile karşımıza çıktı. İşte Reno 12 ailesinin bilinen tüm ayrıntıları.

Oppo Reno 12 ailesi MediaTek Dimensity işlemcilerden güç alıyor!

Oppo yıllardır Reno serisi ile kullanıcıların beğenisini toplamayı başardı. Artık Reno 12 modellerini piyasaya sürmeye hazırlanan şirket, birtakım bilgileri saklı tutamadı. Bunların ortasında tasarım da var. Şimdilik sızıntı halinde olsa da dikey art kamera kümesi ile gelen Oppo Reno 12 ailesi, dikdörtgen dizaynlı kamera adası ile epey bilindik bir görünüme kavuşmuş. Bu tasarım her ne kadar şık ve kabul görmüş olsa da Oppo ve Realme’nin, hatta birçok markanın bir müddettir kullandığı bir tasarım. Bu tarafta öbür çizgiler görmek bizi memnun edecek olsa da, bu dizaynla da Reno 12 ailesinin çok satacağı aşikar.


(Sızıntı)

6,67 inç büyüklüğünde OLED ekranla gelen Reno 12, bu ekranda 1,5K çözünürlük sunacak. Tekrar ön tarafta 50 Megapiksel üzere canlı bir selfie kamerası taşıyacak olan aygıt, art tarafta 50 + 8 + 50 Megapiksel olarak belirlenen ana, ultra geniş açılı ve telefoto kamerayı barındıracak. Kasanın içerisinde 5000 mAh’lik bir pil taşıyacak olan Reno 12, 80W hızlı şarj dayanağı ile kolay kolay şarj olacak.

Gücünü MediaTek Dimensity 8200 ya da 8300‘den alacak olan aygıt, 12GB RAM bellek ve 512GB depolama ile piyasaya sürülecek. Tüm bu sistemi Android 14 tabanlı ColorOS 14 ile çalıştıran Reno 12, ek olarak IR Blaster, IP65 ve ekrana gömülü parmak izi sensörü üzere özelliklere sahip olacak.

Birçok noktada Reno 12 ile benzeri özellikler taşıyan Reno 12 Pro ise gücünü MediaTek Dimensity 9200 ya da 9200+‘dan alacak. 16GB RAM ve 512GB depolama ile gelmesi beklenilen Reno 12 Pro, otomatik odaklı ön kameraya sahip olacak.

Özellik bakımından çok tatmin edici duran Reno 12’nin şu anda en çok merak edilen tarafı tasarımı. Sizce Reno 12 nitekim bu dizaynla mı gelecek? Görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

Paylaş

Haber Hakkında Bir Yorum Yazın

Exit mobile version