Fallout’un özgün yaratıcısı Tim Cain, seriye uzun müddettir bir katkıda bulunmasa hala yakından takip ediyor. Kendisi Prime Video’nun Fallout dizisi birinci dönemi hakkındaki fikirlerini YouTube kanalında paylaştı ve epey olumlu bir izlenim bıraktı.

“Fallout dizisi nitekim Fallout üzere hissettiriyor”

Yaklaşık 13 dakikalık bir görüntü boyunca, Cain, dizinin birinci dönemiyle ilgili izlenimlerini detaylı bir formda anlattı. Görüntünün başında, diziyi beğendiğini belirterek başlıyor ve akabinde neden bu kadar etkilendiğini ve güzeline gittiğini açıklıyor.

“Her şey Fallout üzere hissettiriyor. Hakikaten Fallout üzere. Bu, nitekim sıkıntı bir şey, inanın bana. Fallout kalıbına uymayan post-apokaliptik şeyler yazmak kolaydır ve kazara çok saçma olabilirdi, ‘bu Fallout’un bir kesimi değil’ üzere şeyler olabilirdi. Fakat olmadı.”

Cain ayrıyeten dizideki Fallout kozmosunu de övdü ve izlerken birtakım ayrıntıları kaçırdığını itiraf etti. Seyircilere her şeyi açıklamak için bir anlatıcının eklenmemesini takdir etse de bunun, oyuncuların diziyi anlamasını ve takip etmesini zorlaştırabileceğini belirtti.

Fallout dizisi ana karakterlerin çeşitliliğini de övdü. Her biri farklı oyuncu karakterlerinin temsilcisi olarak fonksiyon görüyor ve bu çeşitlilik diziyi daha farklı hale getiriyor. Lucy, yüksek etik standartlara sahip olan “iyi karakteri” temsil ederken, Maximus amaçlarına odaklanmış daha nötr bir karakteri yansıtıyor. Cain’e nazaran Ghoul karakteri ise daha süratli ve sorumluluk almadan hareket eden oyuncuları temsil ediyor.

Cain, dizinin potansiyel vakit çizelgesi sıkıntılarını ele aldığı ve yapımcıların bu husustaki açıklamalarını paylaştığı bir kısımda, dizinin yürütücü üretimcileri Jonathan Nolan ve Todd Howard’ın açıklamalarını övdü.

Cain, Interplay Entertainment’ta çalışırken Fallout serisini yarattı ve özgün Fallout oyunlarının dizaynında değerli bir rol oynadı. Fakat Fallout 2’nin geliştirme sürecinin başlarından itibaren seriye direkt dahil olmadı. Son yıllarda, YouTube kanalında Fallout’a odaklanan çeşitli görüntüler paylaştı ve bu görüntüler ekseriyetle hayranlar ortasında ilgiyle karşılandı.

Fallout dizisinin birinci dönemi büyük bir muvaffakiyet elde etti ve Prime Görüntü, ikinci dönem için onayı verdi. Siz Fallout dizisi ikici döneminden neler bekliyorsunuz? Birinci dönemi nasıl buldunuz? Fikirlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Paylaş

Haber Hakkında Bir Yorum Yazın

Exit mobile version