Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş., Borsa İstanbul’da gerçekleşen gong töreni ile halka arz edildi. Törene Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp ve sektör temsilcileri katıldı.

Borsa İstanbul’dan Tebrik

Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Korkmaz Ergun, törende yaptığı konuşmada Rönesans Gayrimenkul Yatırım’ın sektöre değer kattığını belirterek, şirketin güçlü portföyü ve örnek projeleriyle yatırımcılarla buluştuğunu vurguladı. Ergun, halka arzın şirketin finansal yapı ve projelerine güç katacağını ifade etti.

Bize İnanan Yatırımcılara Teşekkür

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp, şirketin portföyündeki 12 alışveriş merkezi ile sektörde öncü konumda olduğunu belirtti. Kayaalp, halka arza yoğun talep geldiğini ve yeni ortak sayısının 2.454.271 olduğunu açıkladı. Şirketin halka arz sürecini başarıyla tamamlamasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Rönesans’ın Vizyonu

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp, şirketin ülkeye olan inancını ve yatırımlarını sürdürme kararlılığını vurguladı. Kayaalp, halka arza katılan yatırımcılara, çalışanlara ve paydaşlara teşekkür ederek şirketin büyüme hedeflerine olan güvenini dile getirdi.

Paylaş

Haber Hakkında Bir Yorum Yazın

Exit mobile version