Odine Şirketinin Halka Arzı Borsa İstanbul’da Yankı Buldu

2000 yılından bu yana telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren Odine, Borsa İstanbul’da Yıldız Pazar’da işlem görmeye başladı. Şirket, şebeke yazılımları ve telekom mühendislik çözümleri sunmaktadır.

Halka Arz Detayları ve İlgi

13-14-15 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen halka arzda, Odine’in 44.200.000 adet hissesi 30 TL fiyattan satılarak halka arz büyüklüğü 1,3 milyarı aşmıştır. Halka arz, beklentilerin üzerinde ilgi görmüş ve 6 kat talep gelmiştir. Odine’e 3,3 milyon yatırımcı ortak olmuştur.

Yatırımcılara Teşekkür ve Vizyon

Odine CEO’su Alper Tunga Burak, halka arza ilgi gösteren yatırımcılara teşekkür ederek, şirketin hedeflerinden bahsetmiştir. Burak, yerli ve milli teknolojiye olan bağlılıklarını vurgulayarak, Türkiye’nin dijital dönüşüm sürecine liderlik etmeyi amaçladıklarını belirtmiştir.

Yerli Teknoloji ve Rekabet Gücü

Yerli teknolojiye yapılan yatırımların önemi her geçen gün artmaktadır. Odine olarak, telekomünikasyon sektöründe fark yaratarak uluslararası alanda rekabet edebilir konuma gelmeyi hedeflemektedirler. Şirket, güçlü nakit pozisyonu ve stratejik yaklaşımı ile sektörde öne çıkmayı planlamaktadır.

Gelecek Hedefleri ve Stratejiler

Odine, halka arz sonrası daha güçlü bir konuma gelerek ülkemizin telekomünikasyon altyapısını güçlendirmeyi ve yerli teknolojiyi geliştirerek uluslararası alanda başarılı olmayı hedeflemektedir. Şirket, yatırımcıların güveniyle dijital dönüşüm sürecine liderlik etmeye devam edecektir.

Paylaş

Haber Hakkında Bir Yorum Yazın

Exit mobile version