Logitech de yeni duyurduğu kablosuz oyuncu klavyesi ile yüzde 60 oyuncu klavyesi pazarına dahil oldu. Logitech G Pro X 60 Lightspeed olarak isimlendirilen model, şirketin birinci yüzde 60 kompakt klavyesi olarak tanıtıldı. Oyuncular için daha kullanışlı bir klavye olarak tanıtılan G Pro X 60, Logitech’in son teknolojileri ve kullanıcıların sevdiği özelliklerle geliyor. İşte Logitech’in yeni kablosuz oyuncu klavyesi özellikleri ve fiyatı…

Logitech G Pro X 60, 179 dolardan satışa çıktı

Lightspeed özelliği ile kablosuz klavye meraklısı oyuncular için gecikmesiz bir oyun tecrübesi sunmayı hedefleyen firma, yeni klavyesinde üç farklı ilişki seçeneği sunuyor. Kablosuz olarak tanıtılan G Pro X 60, oyuncular isterse USB-C’den USB-C’ye şarj kablosuyla, tanıtıldığı üzere Bluetooth irtibatıyla, yahut kablolu olarak kullanılabiliyor.

Diğer yüzde 60 klavyelere nazaran daha üstün performans sağladığı sav edilen G Pro X 60, oyunculara daha geniş alanlar sağlayarak masa üzerinde denetimi kolaylaştırıyor. KEYCONTROL özelliği sayesinde de G HUB üzerinden klavyenin tüm tuşlarını özelleştirebilen oyuncular, her tuşa 5 farklı işlev ve makro atayabilirler.

Ses ve aydınlatma efektleri ile de oyuncuların gözünü boyamayı başaran Logitech’in yeni kablosuz oyuncu klavyesi, mekanik klavye seven oyuncular için maalesef uygun olmayacak. Tactile GX Optik anahtarlarla gelen Pro X 60, standart mekanik tuşlara nazaran daha süratli performans sağlarken, şık bir taşıma çantasında kullanıcılara sunuluyor.

179 dolardan satışa çıkan klavye, Siyah, Beyaz, ve Pembe olmak üzere üç renk seçeneğiyle geliyor. Yeni eserin önümüzdeki aylarda Türkiye pazarında satışa çıkacağını belirten Logitech Türkiye Kategori ve Pazarlama Lideri Cihan Önal şunları söyledi:

“Logitech G olarak espor profesyonellerinden aldığımız geri bildirimlerle eser gamımızı geliştirmeye devam ediyoruz. Logitech’in birinci %60 modeli olan PRO X 60 eserimiz de 16 farklı gruptan alınan geri bildirimler sonucu ortaya çıkan bir eser. Globalde ve Türkiye’de sponsoru olduğumuz başarılı espor gruplarının oyuncularıyla daima irtibat halindeyiz. Onların gereksinimlerini yakından dinliyor ve dikkate alıyoruz. Bunun sonucunda geliştirdiğimiz KEYCONTROL teknolojimiz ile dalda fark yaratıyor ve oyunculara harika bir tecrübe sunuyoruz. PRO X 60 Oyuncu Klavyemizi, Türkçe layout olarak önümüzdeki aylarda Türkiye’de satışa sunacağız.”

Peki ya siz Logitech G Pro X 60 Lightspeed kablosuz oyuncu klavye hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Paylaş

Haber Hakkında Bir Yorum Yazın

Exit mobile version