Oyun bölümünün yıllardır daima olarak büyümesiyle ve yeni jenerasyon çocukların da oyunlara bir o kadar bağımlı hale gelmesi bu kesimi daha da değerli hale getiriyor. Oyun konsolları, her yaştan insanın keyif alabilmesini ve çeşitli oyunlar sayesinde oyuncuların yeni tecrübelere sahip olmasını sağlıyor.

Piyasada birkaç büyük oyun konsolu firması bulunmakta. Şayet siz de bir oyun konsolu almak istiyorsanız, gelin birlikte oyun konsolu fiyatları ve özelliklere bakalım…

Oyun konsolu fiyatları ve özellikleri

Oyun konsolları bilhassa Nintendo ve PlayStation serilerinin yıllar içerisinde tanınan olmasıyla birlikte hayatımıza daha da girdiler. Gelişmiş teknolojileri, grafikleri, süratli işlemcileri, ve tam performansları ile geniş oyun kütüphanelerine de sahiplik etmeleri oyun konsollarını oyuncular için uygun bir aygıt haline getiriyor.

Piyasada birkaç farklı model olduğundan ve fiyat farklarının da olması oyuncuların akıllarını karıştırıyor. Bu fiyatlar özelliklere, markaya, ve depolama kapasitelerine nazaran değişiyor. İşte oyun konsolu fiyatları ve özellikleri…

Sony PlayStation 5

Oyun konsolu denilince akla gelen Sony PlayStation 5 (PS5), 3D ses dayanağı, 8K çözünürlük dayanağı, ve AMD Zen 2 işlemci üzere en yeni teknolojilerle gelen bir aygıt. Geniş oyun kütüphanesi ve gelişmiş özellikleri ile oyunculara yüksek performans sunuyor. Ayrıyeten PlayStation 5, farklı versiyonlarla geliyor. İşte Sony PlayStation 5 oyun konsolu fiyatları:

  • Sony PlayStation 5 Slim Digital Edition: 20 bin 849 TL
  • Sony PlayStation 5 Digital Edition: 21 bin 989 TL
  • Sony PlayStation 5 + 2 Dualsense: 23 bin 999 TL
  • Sony Playstation 5 CD Edition: 21 bin 899 TL

Xbox Series X

Xbox Series X dediğimizde, Microsoft’un oyun konsolu pazarındaki en süratli ve en güçlü aygıtı olduğunu söyleyebiliriz. Xbox Game Pass sayesinde epeyce geniş bir oyun kütüphanesine sahip olan Series X, AMD Zen 2 işlemcisi ve 16GB GDDR6 bellek ile epeyce süratli performans sağlıyor. Ayrıyeten, Xbox Velocity Architecture teknolojisine sahip olan aygıt daha süratli oyun tecrübesi sunar.

İşte Xbox Series X oyun konsolu fiyatları:

  • Microsoft Xbox Series X Oyun Konsolu Siyah 1 TB: 29 bin 999 TL
  • Microsoft Xbox Series x + Xbox Seçkine 2 Kablosuz Kol Siyah Seçkin: 31 bin 999 TL

Xbox Series S

Microsoft’un kompakt ve uygun fiyatlı yeni jenerasyon oyun konsolu olarak bilinen Xbox Series S, 8 çekirdekli 3.6GHz AMD Zen 2 işlemcisi, 10GB GDDR6 bellek ve 512GB ve 1TB SSD depolaması, ve 1440p çözünürlük takviyesi ile öne çıkıyor. Ayrıyeten başka konsollara nazaran uygun fiyatlı olması da Series S için bir avantaj. İşte Xbox Series S oyun konsolu fiyatları:

  • Microsoft Xbox Series S 1TB Siyah Oyun Konsolu: 20 bin 719 TL
  • Microsoft Xbox Series S 512GB Oyun Konsolu + 3 Ay Gamepass Ultimate: 16 bin 499 TL

Peki ya sizin oyun konsolunuz var mı? Oyun konsolu fiyatları hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Paylaş

Haber Hakkında Bir Yorum Yazın

Exit mobile version