Telegram 10.5.0 Güncellemesi Yayınlandı

Popüler anlık mesajlaşma platformlarından biri olan Telegram, farklı özelliklerle karşımıza çıkıyor. Bu özelliklerle kullanıcılara daha kolay bir kullanım sunmayı amaçlayan Telegram, 10.5.0 güncellemesini yayınladı. Bu güncelleme, görüntülü ve sesli aramalar için yeni bir görünüm sunuyor. Ayrıca Android’de kullanılabilen yenilenmiş bir mesaj silme animasyonu sunan özelliklere de sahip.

Yenilikler Neler Sunuyor?

Telegram, son güncellemede sesli ve görüntülü aramalar için kullanıcı arayüzünü değiştiriyor. Çağrı arayüzünü tamamen yeniden tasarlayan şirket, yeni animasyonlar ve aramanın durumuna göre dinamik olarak değişen güzel arka planlar ekliyor. Yeni arayüz eskisine göre daha az kaynak gerektiriyor ve bu da pil ömründen tasarruf sağlıyor. Ayrıca platform, bu güncellemeyle birlikte botları da geliştiriyor; artık botlar mesajlara tepki verip, yanıt gönderme özelliğine sahip olacak.

Telegram’ın iOS uygulamasında yer alan yeni mesaj silme animasyonu Android’e de geliyor. Şirket, güncelleme ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, kullanıcı deneyimini artırmayı hedeflediklerini belirtiyor.

Paylaş

Haber Hakkında Bir Yorum Yazın

Exit mobile version